Vi har samlet en masse forskellige træningsprogrammer til dig der ønsker at fokusere mere. Du kan træne dem alene eller sammen med andre. Klik på navnet på det program du vil øve og find videoer og nærmere beskrivelser. Vi hjælper dig også med at få helt styr på alle basketbegreber og regler.

Dribleprogram

Vi har sammen sat et udvalg af Stationære dribleøvelser med tennisbold, som du med fordel kan øve og derved blive endnu bedre til at drible.

Dribleprogram

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Afleveringer

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Straffekast

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Trænersiden

For trænere og holdledere

Til vores trænere og holdledere i Falcon har vi samlet alt praktisk information, links, øvelser og masser af andet godt materiale. Det værende indberetning af kampresultater, dommer- og dommerbordsopgaver, aflysning er træningstider samt DGI trænerinformation og uddannelseshæfter.

Læs mere

Trænerakademi

Ambitioner om at blive hjælpetræner?

I Falcon har vi et træningsakademi for vores spillere, der gerne vil prøve kræfter med at blive træner. Vores sportsdirektør Ander Stuhr Jørgensen står for at træne og udvikle vores spillere til at blive hjælpetrænere i Falcon Basket. 

 

Forudsætninger

Du skal være u14 spiller eller ældre og en god rollemodel, der kan motivere og igangsætte. Og vigtigt at du er punktlig og dedikeret og møder op som aftalt.

 

Koster det noget?

Nej, hvis du vil investere din tid, vil Falcon meget gerne investere i dig.

 

Din rolle som hjælpetræner

Som hjælpetræner i Falcon er du assistent til holdets træner…

Du får en lækker og helt unik tøjpakke.

Du vil blive hjælpetræner fra U10 og ned.

Lave niveauer, så man kan udvikle sig og få kurser over tid.

Man skal min være hjælpetræner i to for at træne sit eget hold.

 

Send en ansøgning

Hvis du gerne vil i betragtning som hjælpetræner, skal du sende en mail til Anders, og han vil vurdere dine muligheder for at komme på vores trænerakademi.

I din mail skal du skrive:

  • Navn
  • Alder
  • Hold du træner på
  • Lidt om hvorfor du gerne vil være hjælpetræner
Træning hver dag

Som ungdomsspiller trænede jeg selv 100 timer dagligt…. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

steder vi træner

Basketball er en sport, der udfordrer din hurtighed, sætter dit overblik på prøve og udvikler din motorik. Heldigvis er det ikke en forudsætning for at spille, at man kan alting, når man starter. I Falcon lærer man det hele lidt af gangen.

Falcon er Danmarks største basketball klub med hold på alle niveauer i alle aldre, både børn og voksne. Man kan starte på vores yngste hold, når man 2-3 år gammel.

Vi træner bl.a. disse steder:

Bülowsvejs Hallen
Bülowsvej 34
1870 Frederiksberg C

Hermeshallen
Steenwinkelsvej 19
1966 Frederiksberg C

Skolen på Nyelandsvej
Nyelandsvej 23
2000 Frederiksberg

Ny Hollænderskolen
Hollændervej 3
1855 Frederiksberg C